Translate

20 Şubat 2015 Cuma

En İyi Saç Uzatan Saç Bakım Seti ''Thomas Taw''



Elidor'un saç uzmanı Thomas Taw bildiğiniz üzere kendi markasını yarattı.
Saç uzatıcı formüllü bir saç bakım seti çıkardı ve saçları 1 ayda 5 kat daha hızlı uzattığını vaat ediyor.
İnce telli saçlara sahip, yıpranmış ve çok zor uzayan saçlara sahip ablam ürünü denedi ve gözlemlerimizi şimdi sizinle paylaşacağız.

Öncelikle set: şampuan, saç kremi ve tonikten oluşuyor ve set fiyatı 89 TL.
Tek olarak da ürünleri alabiliyorsunuz fakat eğer işe yaramasını istiyorsanız set halinde almanızı tavsiye ederiz.
Setin işe yaraması için gerekli diğer bir yöntem ise saçlarınızı her gün şampuanla yıkamak,kremlemek ve toniklemek. Ancak böyle tam etkisini görürsünüz. Sitede de bu şekilde belirtiliyor kullanımı.

Kullanımını biraz daha açacak olursak her akşam setin içindeki şampuanla saçlarınızı yıkadıktan sonra avuç içine bir miktar saç kreminden sıkıp tüm saçlarınıza uygulayın ve 3 dakika masaj yapın ardından durulayın.Daha sonra nemli saçlarınıza toniği uygulayın. Biz en çok toniğin kokusunu sevdik mentollü adeta olips gibi bir kokusu var. Uyguladığınızda ise çok ferah hissediyorsunuz saçlarınızı.(Bunu arada ben de kullanıyorum.Şşşş!)

SLS ve paraben içermeyen sağlık bakanlığı onaylı bu saç bakım setinin içinde ise argan yağı,hindistan cevizi yağı, defne yağı,sarımsak özü(kokusu kesinlikle yok),zeytinyağı ve bemiks ampul bulunmaktaymış. Bemiks ampul ise B vitamini oluyor. B vitamini saçların dökülmesini ve kırılmasını engeller. Bu yüzden B vitamini eksik olan kişilerin saçları zayıftır ve çok dökülür.

1 ay boyunca bu saç bakım setini kullanan ablamın önceki ve sonrasını haline bakalım şimdi. Çalıştığı iş sebebiyle bazı günler aksatmış olsa da yine de işe yaradığını düşünüyoruz.


İki resim de farklı yerlerde ve farklı kıyafetlerle çekildiğinden renk farklılığı mevcut. Efektle bu sorunu çözecektim fakat resim telefondan çekildiği için bayağı bir kalitesi düşüyordu. O yüzden orjinal bırakmaya karar verdim. 

Bu set bildiğim kadarıyla sadece sitesinden sipariş ediliyor. Belki ilerde eczanelerde ve kozmetik mağazalarında da satılmaya başlar.
Ama siteden almak sizi korkutmasın, kapıda ödeme mevcut ödeme seçeneklerinde ve memnun kalmazsanız iade edebiliyorsunuz. Sitesine bir göz atın derim. Buraya tıklayabilirsiniz :)

Siz ne düşünüyorsunuz bu ürün hakkında? 

5 yorum:

  1. Canim bu set orjinal degil yani Thomas Taw bu firmaya kendi ismini kullandiklari icin dava acmisti. Kesinlikle Thomas Taw'in bu firma ile ilgisi yok. Kendileri yeni bir isim kullanarak urun bile uretemeyip unlu bir sahsin adini kullanarak satis cabasi icerisine giriyorken. Urunlerine ne derece guvenilebilir , ne derece sagliklidir kimse bilemez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben daha doğrusu ablam orjinal sitesinden aldı. http://www.thomastaw.com.tr 'den ve internette bir sürü thomas taw satışı yapan siteler çıkmış işte onlar sahte olanlar. Ayrıca internette şimdiye dek böyle bir haber görmedim.Sen nereden okuduysan link atarsan sevinirim..
      Hadi diyelim bu ürün sahte olsun biz memnun kaldık ve hiçbir yan etkisi falan da olmadı aksine yararı oldu. Yine almayı da düşünüyoruz.
      Sevgiler...

      Sil
  2. Bende iki set kullandım. Zararı olmadi bana.yararı oldumu inan onu da bilmiyorum.çünkü o zamn lar çok ürün kullanıyordum. Birinin faydası oldu ama hangisinin bilemiyorum.simdi tekrar sparis vermeyi düşünüyorum.tonigi gerçekten muhteşem. Yalnız gerçek stesi nden sparis verin derim.

    YanıtlaSil
  3. Bende iki set kullandım. Zararı olmadi bana.yararı oldumu inan onu da bilmiyorum.çünkü o zamn lar çok ürün kullanıyordum. Birinin faydası oldu ama hangisinin bilemiyorum.simdi tekrar sparis vermeyi düşünüyorum.tonigi gerçekten muhteşem. Yalnız gerçek stesi nden sparis verin derim.

    YanıtlaSil
  4. keratin eczanesi diye aratın karşınıza çıkan sayfanın ürünlerini inceleyin ve bu dertten kurtulun ;)

    YanıtlaSil


Yorumlarınıza verilen yanıtlardan haberdar olmak için 'Beni Bilgilendir' kısmını işaretlemeniz yeterli.