Translate

8 Mayıs 2014 Perşembe

YENİ LEZZET DURAĞIM - NEW YORK FRİES

Türkiye'de şu an sadece 3 şubesi bulunan New York Fries'le dün Marmara Forum'da tanışma fırsatı buldum. Diğer şubeleri ise Ataşehir Brandium AVM ve Bahçeşehir Akbatı AVM'de. Duyduğuma göre yeni şubeleri de açılacakmış.

Sağlıklı patates kızartması olarak bilinen NYF ürünlerinde trans yağ kullanılmamaktadır. Ürünler zararlı olabilecek her etkiden uzakta, tamamen hijyenik koşullarda hazırlanıyor. 
Patatesler fırında Kanola yağı ile kızartılmaktadır. Kanola'nın omega 3 asidi içermesi ise sağlığa önemli bir katkıda bulunuyor.


Kanada'nın ünlü patates markası New York Fries'te "Poutine" denilen menü; kendine özgü tadı ve sunumuyla adeta bir fenomen halinde seviliyor. Tek başına bir öğün yerine geçebilen "Poutine", lezzetiyle geniş kitlelere hitap ediyor. 
Poutine çeşitleri ise; Biftek, Tavuk, Döner, Vejeteryan, Mantar,Köfte ve Gravy-Peynir parçaları eşliğinde Poutine.

İsterseniz menü, isterseniz poutine çeşitleri isterseniz de kendi oluşturduğunuz menüleri alabiliyorsunuz.
Menülerin fiyatları da gayet uygun. Herkese hitap edecek şekilde.

Benim aldığım ise Perfect Combo menüydü. Hot Dog, küçük boy patates ve içeceğiyle beni benden aldı.Patateslerin sağlıklı olduğu tadından belli. Bundan sonra sık sık buraya gelip diğer menüleri de tadacağım.
Burger king ve Mcdonalds yerine sağlıklı patates olarak bilinen New York Fries'i bir kez deneyin derim.


Nasıl buldunuz bu yeri, gitmeyi düşünür müsünüz? :)

5 yorum:

  1. Yeni yeni yerler kesfedip paylasman cok hosuma gidiyor dogrusu canim cunku insan alışılagelmis yerlerden de bıkıyor :) gitmek lazim bu yeni lezzet duragina :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım, biliyorsun yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum. Gitmelisin bence de. Çok sağlıklı ve hijyenik bir yer :))

      Sil
  2. Sabah çayı eşliğinde menünün görüntüsü harikaydı;) en kısa zamanda oğlumla denemem lazım :) çocuklar için de daha az zararlıdır sanırsam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuklar için hiçbir zararı bulunmamaktadır aksine çok sağlıklı patatesler. Zaten sloganları sağlıklı patates. Ve yağda değil fırında kanola yağı ile kızartılmaktadır. Kanola yağı ise sağlığa önemli bir katkıda bulunuyor. Kısacası ben bir deneyin derim burayı :)

      Sil
    2. Neden yanlış bilgi veriyorsunuz insanlara kanola yağımi insanlara faydalı istersen bir araştırma yapin kanola yagi ile ilgili
      Kaç ülkede yasak olduğundan haberiniz yok sanırım
      İçindeki erusik denilen maddenin akciğer kanseri yaptığınada bilmiyorsunuz kolza bitkisinden yapıldığına bilmiyorsunuz bırakın işlem görüp yağ halinin zararlarını çiftçiler kolza bitkisini hayvanlarına yedirmiyorlar buyrun afiyet olsun şimdi.

      Sil


Yorumlarınıza verilen yanıtlardan haberdar olmak için 'Beni Bilgilendir' kısmını işaretlemeniz yeterli.