Translate

24 Mayıs 2014 Cumartesi

HBMIC- Stem cell Ampoule Mask

Kore'ye olan zaafımı bilmeyen yok.  Durum böyle olunca da  Gratis'in Anneler Günü indiriminde ''Made in Korea'' yazılı bu maskeyi görür görmez aldım. 
Ben sıvı bir maske beklerken içerisinden böyle kağıt bir maske çıktı ve bakalım ilk kağıt maske deneyimim nasılmış.


Öncelikle uygulamaya başlamadan önce yüzümüzü yıkamamız ve kurulamamız gerek. Ardından maskeyi göz ve dudak bölgemize gelmeyecek şekilde uygulayıp 15-20 dk bekletiyoruz. Ve geldik en çok hoşuma giden kısma;

Maskeyi çıkardıktan sonra yüzümüzde kalan serumu masaj yardımıyla yediriyoruz. O kadar çok rahatlatıcı ki...

Cilt hücrelerinin yenilenmesini, esnekliğin artmasını ve cildin yumuşamasını vaat eden bu krem gerçekten çok etkili. Özellikle de serumu yedirdikten sonra inanılmaz yumuşak oldu cildim. Kokusuna diyecek laf yok. Ferah ve kremsi kokuları çok severim. Bu da aynen öyle kokuyor.

Normalde 3,00 TL olan bu maskeye ben Gratis'in Anneler Günü indirimiyle 1,50 TL'ye sahip olmuştum.
İlk kağıt maske deneyimim böyleydi.

Peki sizin ilk kağıt maskeniz neydi? 

2 yorum:

  1. Bebegim kağit maske mi? Çok şaşirdim vallahi ben tek tuk maske yaparim ama boylesini ilk kez gordum ne yalan soyleyeyim cok merak ettim dogrusuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bence denemen gereken bir maske. Ben çok beğendim. Kağıt maskeleri biliyordum ama hiç denememiştim. Bu ilk deneyimimdi.İyi ki de almışım. Özellikle maskeyi çıkardıktan sonra yüzümde kalan serumu masajla yedirmek çok hoşuma gitti :))

      Sil


Yorumlarınıza verilen yanıtlardan haberdar olmak için 'Beni Bilgilendir' kısmını işaretlemeniz yeterli.