Translate

19 Ekim 2013 Cumartesi

MİM #6 Evde yalnız kaldığınızda ne yaparsınız?


Kırmızı Lale blogunun sahibi Ebru beni mimlemiş. İkinci mimde mimlendiğim için sadece ilk mimin sorusu olan Evde yalnız kaldığınızda ne yaparsınız sorusunu cevaplayacağım. Başlayalım o halde.

Biz Türk milletinin Turistlere, yabancı ülkelere karşı zaafı var bildiğiniz gibi. Yolda bir turist görelim hemen yarım yamalak ingilizcemizle konuşmaya çabalamamız çok tatlı bence. Tabi ingilizce bilenlerimiz de var ama ben büyük bir çoğunluktan bahsediyorum.
Durum böyle olunca yabancı şarkılara ilgimiz de büyük haliyle. Hele ki benim. Şimdiden az-çok tahmin edebilmişsinizdir evde yalnızken ne yaptığımı :)


Evet açıklıyorum evde yalnızken yabancı şarkıları ayrıyetten de şarkı sözlerini açıp yabancı şarkı söylüyorum yada söylemeye çabalıyorum desek daha doğru olur. Bir nevi Karaoke yani.
Sıkıldıktan sonra da atıştırmalık bir şeyler hazırlayıp Kore dizisi izliyorum. İzlediğim bölümlerin haddi hesabı yok. Zaten Kore dizileri çoğunlukla 16 bölümden oluştuğu ve 1 dizi 40 dk sürdüğü için çabucak bitiveriyor.

Ben evde yalnız kaldığımda bunları yapıyorum. Belki size sıkıcı gelmiştir ama ben çok eğleniyorum bunları yaparken. Kırmızı Lale blogunun sahibine çok teşekkür ederim beni mimlediği için.

Ben de henüz yapmayıp yapmak isteyen tüm bloggerlara yolluyorum bu mimi!
Sevgiyle kalın...

4 yorum:

  1. Cok tesekkurler tatlim, seni yakindan tanimis olduuk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim, beni mimlediğin için :)

      Sil
  2. kore dizilerini sanırım bir ben izlemiyorum, yakın arkadaslarım bile izliyorlar:) guzel seyler yapıyormussun yalnızken bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore dizilerine bir başlayan bir daha bırakamıyor canım, ben de ilk başta çok önyargılıydım kore dizilerine karşı. Ne buluyorlar bu çekiklerde diyordum. Ama bir arkadaşım sayesinde bir başladım şimdi günde 5 bölüm izlediğim bile oluyor düşün yani. Bence sen de bir başla derim pişman olmazsın. Çok teşekkür ederim bu arada.

      Sil


Yorumlarınıza verilen yanıtlardan haberdar olmak için 'Beni Bilgilendir' kısmını işaretlemeniz yeterli.