Translate

9 Ekim 2013 Çarşamba

Avon Glimmerstick Kaş Kalemi - Blonde

 İyi akşamlar herkese.
Kaş kaleminden şimdiye dek hep uzak durmuşumdur. Çünkü bir kere arkadaşımınkini süreyim dedim ve berbat olmuştu. Hani şu kaşlarını tamamen aldırıp dövmeyle kaş çizdirenler var ya aynı o şekil olmuştu ve bir daha hayatta almam demiştim. Ta ki bir makyaj blogunda '' Makyajın tamamlayıcısı kaş kalemidir'' yazsını görene dek. Blog'a da yazmıştım daha öncesinde kaş kalemi kullanıp memnun kalmadığımı. Blog sahibi belki sürdüğünden renkten kaynaklanıyordur demişti. Ki öyleymiş de ben gidip esmer arkadaşımdan kaş kalemi alırsam tabi öyle durur!
Bu sefer akıllanarak Avon'dan Blonde rengini sipariş ettim.Hatta bunu bile fazla sürünce kaşlarım kötü duruyor. O yüzden bastırmadan hafif bir şekilde sürüyorum ve o kadar alıştım ki şimdi kaş kalemi sürmeden ben ne yapıyormuşum diyorum. 
Benim alnım biraz açıktır. Kaşlarım da ince olunca kötü bir görüntü ortaya çıkıyordu. Ama kaş kaleminden sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Henüz kaş kalemiyle tanışmadıysanız tavsiye ederim. Lakin benim gibi hataya düşüp de siyah sürmeyin sakın! :)





Siz kaş kalemi kullanıyor musunuz ?

14 yorum:

  1. Kaş kalemi kullanmadan evden çıkamıyorum. Çünkü iki kaşım arasında doğuştan gelen bir kavis eşitsizliği var, üst kısımdan. El mahkum! Ama seviyorum. Hiçbir şey yapmayayım ama kaşlarım düzgün olsun desem yeridir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de kaşlarım çok belirgin değildir. Şimdi bende alıştım senin gibi sürmeden çıkamıyorum

      Sil
  2. güle güle kullan canım :) senin kullandığınıda merak ettim ama bende genelde bu kalem formatında olanlar iyi durmuyor. malum zamanlarda nedense beni kaşlarım aralardan biraz dökülüyor, tabi sonradan çıkıyor ama o dönemlerde bende flormarın kaş farını kullanıyorum ve memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkür ederim. Canım bunun yapısı diğer kalemler gibi değil ve çok doğal duruyor. bunu da bir dene derim ;)

      Sil
  3. hehehe beN bidefa kaş kaLemi kuLLaNdım bi daha da Nerdeyse tövbe ediyodum :)
    kaş kaLemiNi sürdüm ve sürdüğümü uNutup güN içerisiNde gözümü kaşımı farkıNda oLmadaN ovuşturdum ve soNucu seN düşüN :):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O benim de başıma geliyor hep. Ben de göz makyajını çıkarmayı unutup kaşırım ama allahtan evde yapıyorum bunu :)

      Sil
  4. Merhaba canım,
    Öncelikle kaş ürünlerini rengine göre hafif uygulamak çok doğal bir görüntü çıkarıyor ortaya. Kalem uygulamasında yatay bir şekilde çiziyor gibi değilde sanki üzerinden geçiyor gibi 'boyamak' çok daha güze :)
    Ancak en önemli nokta kaş ürünlerini uygulamadan önce kaç hizasında çıkan (alnını gerdirdiğinde ortaya çıkan daha küçük tüyler) tüyleri temizlemek.
    Güzel günlerde kullanman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerilerin için çok teşekkür ederim canım dikkate alacağım, teşekkürler :)

      Sil
  5. Benim de ihtiyacım var ama çok kaşıntı yapıyor kozmetik bende. Göz kalemini bile zor kullanıyorum kaşımaktan hemen dağılıyor. Bu ürünün göz kalemini kullanıyorum Allahtan o akmıyor dağılmıyor da öcüye dönmüyorum kaşımaktan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da göz kalemi gibi canım akmıyor ama bu rengini öneririm alacaksan en doğalı bu.

      Sil
  6. Merhaba ben kumralim koyu kahve kas kalemi tercih etmemi önerdiler avonun koyu kahve kas kalemi nasıl sizce doğal durur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben de kumralım ve Avon'un Blonde isimli en açık tonlu kaş kalemini kullanıyorum. Siz de doğal durmasını istiyorsanız öneririm. Kahve heleki koyu kahve kaşınızı bayağı koyulaştırır.

      Sil


Yorumlarınıza verilen yanıtlardan haberdar olmak için 'Beni Bilgilendir' kısmını işaretlemeniz yeterli.